ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Starostwo Powiatowe w Szczytnie
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Zamówienia publiczne

Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Usługa cateringu w ramach projektu z POKL działanie 9.2.Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego pt. „Patrzymy w Przyszłość”Drukuj informację Zamówienie publiczne: Usługa cateringu w ramach projektu z POKL działanie 9.2.Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego pt. „Patrzymy w Przyszłość”

Szczegóły informacji

Usługa cateringu w ramach projektu z POKL działanie 9.2.Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego pt. „Patrzymy w Przyszłość”

Status: rozstrzygnięty

Tryb: nieograniczony

Rodzaj zamówienia: Usługi

Zamawiający: Zespół Szkół nr 1 im. Stanisława Staszica

Finansowanie: Środki UE

Nr UZP: 95106-2009

Termin składania ofert / wniosków: 2009-04-17 10:00:00

Termin otwarcia ofert / wniosków: 2009-04-17 10:30:00

Miejsce złożenia oferty: Zespół Szkół Nr 1 Im. Stanisława Staszica w Szczytnie, Księgowość , pokój nr 7c

Ogłoszono dnia: 2009-04-07 przez Dorota Sadowska

Treść:

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Nr 1 Im. Stanisława Staszica w Szczytnie, 12-100 Szczytno, ul. Mickiewicza 10, woj. Warmińsko -Mazurskie, tel. (089)624 2838, fax (089) 624 2838 w 31.

Adres strony internetowej zamawiającego:

www.biptest.warmia.mazury.pl/powiat_szczycienski

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja Samorządowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu w ramach projektu POKL pt. „ Patrzymy w Przyszłość ”.
II.1.2) Rodzaj zamówienia:
usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:


1) Zamówienie obejmuje: usługę w ramach projektu POKL pt. „Patrzymy w Przyszłość ”.
2)Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków (zupy, drugie danie, owoce,jogurt ,ciasto), ciepłych i zimnych napojów (herbata ,kawa soki,napoje ze słodką przekąską )dla uczestników projektu w siedzibie Szkoły .
3) Projekt realizowany jest w ramach Działania 9.2. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, budżetu państwa oraz budżetu samorządu terytorialnego.
4) Zajęcia edukacyjne w ramach projektu odbywają się do 30 czerwca 2010 r.
5) W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania projektu przez około 55 tygodni, około 10 000 posiłków .
6) Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla grup młodzieży szkolnej, w wieku 15-20 lat .

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):

55.32.10.00-6 - Usługi przygotowywania posiłków
55.52.12.00-0 - Usługi dowożenia posiłków
.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:
nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:
nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:
Zakończenie: 30.06.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:
Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu
z postępowania na podst. art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp i spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp:

1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia;
3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;
4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
Ocena spełniania warunków oparta będzie na zasadzie spełnia/ nie spełnia.
Zamawiający odrzuca ofertę, jeśli zajdą przesłanki, o których mowa w art. 89 ustawy Pzp.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełniania wymaganych przez Zamawiającego warunków Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty następujące dokumenty i oświadczenia:

1. Formularz ofertowy - wypełniony załącznik nr 6 do SIWZ
2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do
ewidencji działalności gospodarczej, jeśli odrębne przepisy wymagają wpisu do
rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie
wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert,
3. Oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp i że spełnia wymagania określone w art. 22 ust. 1 prawo zamówień publicznych - załącznik nr 3 do SIWZ
4. Wykaz przynajmniej 3 usług cateringowych z podaniem miejsca i daty wykonania -
załącznik nr 5 do SIWZ
5. Wykaz posiłków - załącznik nr 4 do SIWZ
6. Zaparafowany przez Wykonawcę wzór umowy (załącznik nr 2 do SIWZ) jako znak akceptacji warunków, na których Zamawiający zleci wykonanie zamówienia publicznego.
7.Zaświadczenie Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności w zakresie cateringu.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biptest.warmia.mazury.pl/powiat_szczycienski
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 1 Im. Stanisława Staszica w Szczytnie, ul. Mickiewicza 10 .


IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.04.2009 godzina 10.00, miejsce: Zespół Szkół Nr 1 Im. Stanisława Staszica w Szczytnie,

Księgowość , pokój nr 7c.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działanie 9.2.

 

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Starostwo Powiatowe w Szczytnie
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Dorota Sadowska
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2009-04-07
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Dorota Sadowska
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2009-04-07 13:51:09
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2009-04-07 13:51:45
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2009-05-13 09:42:49
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
5893 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
« powrót do poprzedniej strony